Mama Eyda: Cara-cara transfers duit dari cimb cliks ke Tabung Haji

29 May 2015

Cara-cara transfers duit dari cimb cliks ke Tabung Haji

Assalamualaikum

Hi

yessssss......
Semalam akhirnya berjaya juga masukkan duit ke Tabung Haji secara online.Dihujung jari je caranya, itulah malas sangat nak google..hayaa

Tak perlu walk in Tabung Haji dah lah.Alhamdulillah jimat masa .

Disini Ida kongsikan caranya,rm0.53 sen je cas perkhidmatan.


Step 1:Pilih menu Pay.Klik pada Bills.

Step 2:Pilih akaun kita.Kemudian pilih Enter biller name,letak Lembaga Tabung Haji


Step 3:Bila keluar macam yang di bawah .Masukkan no akaun tabung haji dan juga nombor i/c dan jumlah yang ingin dipindahkan.


Step 4:Akan keluar macam di bawah.Pastu korang request TAC...no TAC akan keluar kat handfon kita ...pastu comfirm ...Done ~_^


Selamat mencuba!!

Opsssssssss lupa..cas Rm 0.53 sen yer.

Terima kasih sudi baca catatan cara pindah wang dari cimb clikcs ke Tabung Haji

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi komen .. Salam ukhwah

Ya Allah..

Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan;aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan;aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil;dan aku berlindung kepada-Mu daripada bebanan hutang dan kekerasan manusia..

OUr LoVe JouRney.. Alhamdulillah..

Daisypath Anniversary tickers

My Beautiful Journey Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign